Terug naar nieuwsoverzicht

5 juli 2021

Op reis tijdens corona, wat nu?

Wij krijgen de laatste weken vaak vragen binnen rond reizen binnen en/of buiten Europa.

Indien u volledig gevaccineerd bent (min. 14d na 2e dosis Pfizer/Moderna/AZ of min. 28d na J&J), kunt u online een EU digitaal certificaat opvragen via www.mijngezondheid.belgie.be. U kunt ook uw certificaat online downloaden via de CovidSafe applicatie voor smartphone.

Indien u nog niet of onvolledig gevaccineerd bent, checkt u best per land welke voorwaarden er gelden om het land te betreden. Dit kunt u doen via de site van Re-open EU of op de website van Buitenlandse Zaken.

Indien er een PCR test dient afgenomen te worden, kunt u terecht in het testcentrum aan het AZ Zeno ziekenhuis van Blankenberge tijdens weekdagen van 9u tem 12u of in het weekend van 9u30 tem 10u30 zonder afspraak en zonder voorschrift van de dokter.

Ik zoek informatie over

Huisartsenpraktijk Zuid
Huisartsenpraktijk Zuid

Onze onthaalbediende Wendy helpt u graag verder

Contacteer ons telefonisch

Via e-mail

Vredelaan 1, 8370 Blankenberge

Betaalmogelijkheden

In onze praktijk kun je zowel contant als via Payconiq en Bancontact betalen.