Terug naar nieuwsoverzicht

28 januari 2022

Covid – hoe laat ik mij testen?

Bent u ziek en denkt u corona te hebben of hebt u een positieve zelftest afgelegd? Dan kunt u via onderstaande website een CTPC code verkrijgen. Hiermee kan u in een testcentrum in de buurt een PCR test laten afnemen.

https://sat.info-coronavirus.be/nl/formulier/sat (bij klachten)

https://sat.info-coronavirus.be/nl/formulier/autotest (bij positieve zelftest)

Testen kunnen uitgevoerd worden in het testcentrum in B-park (Brugge). PatiĆ«nten kunnen een afspraak inboeken via: www.testcovidnwvl.be of via www.mijngezondheid.be.

Indien u geen symptomen vertoont maar wel een PCR test moet laten afnemen, kan u ook nog steeds terecht in het testcentrum AZ Zeno Blankenberge. Dit is geopend tijdens weekdagen van 9u tem 12u en in het weekend van 9u30 tem 10u30. U kunt zich zonder afspraak aanmelden aan het onthaal van het ziekenhuis voor een PCR test.

Voor een snelle antigeentest (SAT) kunt u ook bij enkele apothekers in Blankenberge terecht. De lijst van apotheken vindt u op deze website.

Indien u ernstige symptomen vertoont, tot een risicogroep behoort of uw gezondheidstoestand snel achteruit gaat, neem dan altijd telefonisch contact op met een arts.

Ik zoek informatie over

Huisartsenpraktijk Zuid
Huisartsenpraktijk Zuid

Onze onthaalbediende Wendy helpt u graag verder

Contacteer ons telefonisch

Via e-mail

Vredelaan 1, 8370 Blankenberge

Betaalmogelijkheden

In onze praktijk kun je zowel contant als via Payconiq en Bancontact betalen.