Terug naar nieuwsoverzicht

21 november 2023

De Warmste Praktijk 04/12

De Warmste Week vindt dit jaar plaats in Brugge van 18 tot en met 24 december.

Niet iedereen heeft het geluk om op te groeien zonder zorgen. Onveilige thuissituaties, stress op school, geen recht op vrije tijd en de invloed van sociale media maken kinderen en jongeren vaak heel kwetsbaar. Daarom gaat De Warmste Week dit jaar vlammen voor meer veilige plekken voor kinderen en jongeren.

Als huisartsenpraktijk willen wij daarom ook ons steentje bijdragen. Daarom organiseren wij op maandag 4 december 2023 (dag van de Wetenschap) de Warmste Praktijk. Hierbij doneren we het remgeld van alle patiënten die dag aan de goede doelen van De Warmste Week. Er zal ook een spaarpotje bij het onthaal staan voor vrije bijdrages.

Op die manier vlammen we samen voor een veilige plek voor elke jongere en elk kind!

Ik zoek informatie over

Huisartsenpraktijk Zuid
Huisartsenpraktijk Zuid

Onze onthaalbediende Wendy helpt u graag verder

Contacteer ons telefonisch

Via e-mail

Vredelaan 1, 8370 Blankenberge

Betaalmogelijkheden

In onze praktijk kun je zowel contant als via Payconiq en Bancontact betalen.