Terug naar nieuwsoverzicht

3 maart 2024

Op zoek naar een huisarts?

Door het tekort aan huisartsen in Blankenberge, zien we helaas dat veel mensen zonder huisarts komen te vallen. Daarom hebben we met de huisartsen, stad Blankenberge en huisartsenkring Brugge (HABO) gezocht naar een mogelijke oplossing.

Vanaf vandaag kan elke patiënt die op zoek is naar een huisarts zich registreren via deze website: www.wachtlijsthuisartsblankenberge.be

Het is de bedoeling dat iedereen die nog een huisarts zoekt zich via deze website registreert, ook de mensen die reeds ergens op een wachtlijst staan. Na een maand zal de lijst bekeken worden door het HABO en stad Blankenberge en krijgt iedereen een huisarts toegewezen.

Ik zoek informatie over

Huisartsenpraktijk Zuid
Huisartsenpraktijk Zuid

Onze onthaalbediende Wendy helpt u graag verder

Contacteer ons telefonisch

Via e-mail

Vredelaan 1, 8370 Blankenberge

Betaalmogelijkheden

In onze praktijk kun je zowel contant als via Payconiq en Bancontact betalen.